Tickets

Programma

Kassa open: vanaf 19:00 uur
Culinaire markt: 19:00 - 21:30 uur
Theatervoorstelling: 21:30 - 23:15 uur
Afterparty: 23:15 - 24:00 uur

Ticketverkoop

29 AUGUSTUS T/M 2 SEPTEMBER 2017 - ELKE AVOND VANAF 19:00 UUR

Het evenement

Cultureel Festival Molenwaard bestaat uit twee belangrijke pijlers: Het culinaire gedeelte voorafgaand aan de historische thriller 'Vogels van de Nacht' die op de planken gebracht wordt.

Culinair

Er zijn al een aantal restaurants en andere horeca-ondernemers die de bezoekers zullen laten kennismaken met hun culinaire hoogstandjes. Het historische thema inspireert hen om smaken en geuren uit een ver verleden weer tot leven te brengen. Het Horecaplein is een groot (overkapt) terras met lange tafels met daaromheen de stands van de diverse horeca. Live muziek en andere acts maken het geheel compleet. Er is nog plaats voor meer ondernemers die gasten willen laten proeven van hun kookkunsten. Opgeven of meer informatie opvragen kan via info@cultureelfestivalmolenwaard.nl.

Theater

Als de duisternis invalt, verschijnen de vogels van de nacht... Neem plaats op één van de 400 stoelen en laat u meevoeren naar de legende van de Vleermuizen van de Alblasserwaard. In deze historische thriller waant u zich in langvervlogen tijden. In drie akten maakt u kennis met arme boeren die te rijk zijn om te sterven en te arm om te leven, met de volkszanger, de vertelster en verteller die de stem van de toenmalige bevolking vertolken en met de rechterlijke macht die de orde moet handhaven. Vogels van de Nacht is een intrigerend stuk met veel spanning, twijfel en soms huiveringwekkende scenes. Maar ook met prachtige muziek, licht en andere effecten. En het publiek beslist: Vrijspraak, verbanning of de doodstraf.